1 Temmuz 2023 Cumartesi

Nisa Bölükbaşı Demet Akalın'a "Gizli hayranımsın."

 "Bayram şakası herhalde!"

 30 Haziran 2022'de Survivor şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı şampiyonluğunun 1. yılını doldurdu. Bir Twitter kullanıcısı Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk yıl dönümü hakkında övgü dolu sözlerle paylaştı. Survivor'ı yakından takip eden ve her fırsatta paylaşım yapmayı ihmal etmeyen şarkıcı Demet Akalın o paylaşıma tepki gösterdi. Şampiyon Nisa Bölükbaşı'dan da yanıt gecikmedi.

Ekranların sevilen yarışması Survivor'ın şampiyonlarından biri de Nisa Bölükbaşı olmuştu. Şampiyonluğa adını yazdırmasının üzerinden tam 1 yıl geçen Nisa Bölükbaşı adına sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Twitter'da yapılan bir paylaşım üzerine Demet Akalın ve Nisa Bölükbaşı arasında ufak bir atışma yaşandı.

"GİZLİ HAYRANIMSIN"

Twitter'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk yıl dönümü kutlayan bir kullanıcı, "Survivor tarihin de ve gelecek tarihler de hiçbir yarışmacının ulaşamayacağı bir seviye. Tarihin en çok sevilen yarışmacısı ve bugünün yıl dönümü" sözlerine yer verdi.

Survivor'ı yakından takip eden ve yer yer paylaşımlar yapan Demet Akalın o paylaşımın altına "Bayram şakası herhalde" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

0 comments:

Yorum Gönder

Adres Listele

Blog Arşivi